Info workshops

Workshops

 

Ons vast aanbod workshops in het hart van Haspengouw.

Vanuit onze ervaring in de voedings- en cosmetica-industrie willen we aandacht schenken aan de verschillen tussen industriële en ambachtelijke, zelfgemaakte producten.

Benieuwd? Contacteer ons voor meer info en verdere afspraken.

Back to Basics

Creeër een gezonde en afvalvrije thuis

We zijn er ons te weinig van bewust dat onze leefomgeving heel wat toxische stoffen bevat. We leven in een wereld vol afval en plastic. Tijdens deze workshop krijg je advies en tips hoe je je levensstijl kan verbeteren. Je leert allerlei producten maken om van je leefwereld een ecologische, duurzame en gezondere thuis te maken!

Natuurlijke of synthetische cosmetica?

Weet wat je smeert

Cosmetica bevatten vaak een aantal voor ons onbekende scheikundige stoffen. Leer tijdens deze workshop wat hun werking is en hoe ze te vervangen door natuurlijke producten. Ontdek hoe je op een andere, gezonde en natuurlijke manier je lichaam kan verzorgen, want je eigen natuurlijke cosmetica maken is eenvoudig en leerrijk.

 

Groenten of eetbare wilde planten?

Ontdek een moestuin in de natuur

Kweepeergelei en brandnetelsoep zijn gekende gerechten uit grootmoeders tijd. Koken met eetbare wilde planten is bijna geheel verdwenen uit onze dagelijkse keuken. Ontdek tijdens een boeiende workshop wat het verschil is tussen ‘gekweekte groenten’ uit de supermarkt en eetbare planten uit de natuur.

 

Duur: 3 uur

Prijs begeleide workshop: € 120 per groep

Extra kost materialen en benodigdheden: € 28 per persoon

Voor groepen van max. 16 deelnemers

 

Deze workshops kunnen ook op verplaatsing gegeven worden,

bijvoorbeeld voor verenigingen, groepen of scholen

 

Contacteer ons voor verdere afspraken:

info@hartighaspengouw.be

0468 049 336