Contact
Hartig Haspengouw

Contacteer ons

 

 

Oude Truierbaan 30, 3840 Borgloon (Rijkel)

 

 

 

+32 (0)468 049 336

 

* uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om uw vraag te beantwoorden of uw reservatie te bevestigen. Deze contactinformatie wordt nooit gedeeld met derden.

 
 
 
 
 

Algemene voorwaarden

 

 

 

Deelnemen aan de activiteiten van Hartig Haspengouw gebeurt op eigen risico.


Hartig Haspengouw of haar leden zijn niet aansprakelijk voor verlies van eigendommen, schade of letsels ontstaan tijdens of door de activiteiten.


Bespreken en boeken van een activiteit gebeurt telefonisch of per mail en wordt definitief gemaakt na overschrijving van de deelnamekosten op het rekeningnummer van Hartig Haspengouw. Nadien ontvangt u een bevestigingsmail.


Wanneer de leden van Hartig Haspengouw omwille van slecht weer of door overmacht (ziekte of familiale omstandigheden) de geplande activiteit niet kunnen laten doorgaan, krijg je hiervan tijdig bericht en krijg je de mogelijkheid om een andere datum te kiezen of wordt het inschrijvingsgeld teruggestort.


Tijdige aanvragen tot wijziging van een boeking worden geval per geval in overweging genomen. Bij te laat annuleren, het niet komen opdagen of het te laat toekomen volgt er geen terugbetaling.